Arbetsgrupper


Som elev hos oss tilldelas man en arbetsgrupp där man förväntas bidra med ideellt arbete. Här hittar du kort information om vilka arbetsgrupper som finns samt vem från styrelsen som ansvarar för respektive grupp.


Cafeteria

Cafeteriagruppen ser till att hålla vår cafeteria bemannad och välordnad under evenemang i och runt ridhuset. Passar perfekt om man tycker om att servera fika för gäster och andra medlemmar.

 


Underhåll

Underhållsgruppen jobbar med att underhålla anläggningen. Det är mindre och större projekt med allt från att måla till renovering av t.ex. spånbodens golv. Är du en fena på att köra traktor? Någon som har kunskaper inom el? Eller bara en händig typ som gillar att bidra med sina kunskaper?


Städ

Städgruppen ansvarar för att anläggningen städas innan uthyrningar och stora evenemang som NRK anordnar. Är du lite självgående, jobbar bra i små grupper och har öga för detaljer är det här rätt grupp för dig!


Försäljning

Försäljningsgruppen jobbar med att samordna försäljningarna som klubben genomför varje termin. Brinner du för försäljning och gillar att organisera så kan detta vara rätt grupp för dig.

I menyn hittar ni aktuell försäljning och info om det.

Ansvariga: Lisa Wård och Anna Forsberg


Träning & tävling

Gruppen består av privathästägare uppstallade på NRK och medlemmar som löst anläggningskort. Vi jobbar tillsammans för att utveckla en struktur för tränings- och tävlingsmöjligheter på klubben.

Vi tar gärna emot tankar, önskemål och synpunkter kring träning och tävling. Vill du ta del av information och nyheter kring tävling och träning kan du kontakta oss och be om att bli uppskriven på maillistan. 

Ansvarig: Annika Brännlund
[email protected]

Ridskolehästar får till viss del delta på träningar och tävlingar enligt gällande prioritetsordning.

Uppdaterad

av